Bridgemate.nl is vernieuwd


18 maart 2019

Welkom op de nieuwe bridgemate.nl website

Als regelmatige bezoeker van de bridgemate.nl website, of wellicht komt u slechts incidenteel op deze site, heeft u wellicht opgemerkt dat de website er anders uit ziet dan voorheen. De bridgemate.nl website is inderdaad geheel vernieuwd. Alle informatie over de Bridgemate en Bridge-It producten zijn nu op een overzichtelijke en moderne wijze binnen handbereik en dit maakt het eenvoudiger voor u om de informatie te vinden waar u naar op zoekt bent.

Alle producten van Bridge Systems beschikken nu over eigen overzichtelijk productpagina's waar u informatie over deze producten en ondersteuning gerelateerde informatie kunt terugvinden. Zo zijn er aparte pagina's voor de Bridgemates, de Bridgemate pager, de Bridgemate app voor smartphones, en het Bridge-It rekenprogramma.

Om gebruikers van het Bridgemate scoresysteem en het Bridge-It rekenprogramma van de best mogelijke ondersteuning te voorzien, zal in de komende maanden de support site ook verder worden uitgebouwd. In eerste instantie is de oude support site meegenomen naar de vernieuwe bridgemate.nl site, maar er wordt inmiddels druk gewerkt om ook dit gedeelte te vernieuwen en hiermee u beter bij te kunnen staan bij het gebruik van onze producten en diensten.

We hopen dat u veel plezier heeft van de vernieuwde bridgemate.nl website. We zien u graag regelmatig terug op de website en aarzelt u niet om ons uw feedback te geven op de nieuwe website.