Oplossing voor niet verwerken van Bridgemate scores na Windows Update

16 december 2019

Oplossing voor niet verwerken van Bridgemate scores in Bridge-It 5 na Windows Update

Sinds 12 november 2019 rolt Microsoft een nieuwe update uit voor Windows 7, 8.1 en 10. Nadat deze update is doorgevoerd, kan het Bridge-It 5 rekenprogramma niet meer de scores van Bridgemate Pro en Bridgemate II verwerken. De scores worden correct geregistreerd door het Bridgemate systeem, maar doordat de Windows Update een essentieel stuurprogramma van het rekenprogramma heeft beschadigd, kan het rekenprogramma de scores niet meer inlezen en verwerken.

Alleen de uitvoeringen van Bridge-It 5 zijn hierdoor getroffen. Bridge-It 4 zal wel correct blijven functioneren na deze Windows Update.

Oplossing

Microsoft heeft een nieuwe update beschikbaar gesteld voor dit probleem. In het document Rekenprogramma kan geen scores meer verwerken na Microsoft Windows Update (December 2019) staat beschreven hoe deze update uitgevoerd kan worden. Download dit PDF document voor een stap voor stap beschrijving hoe het probleem te verhelpen.

Mocht u na het doornemen van de stappen in dit document nog steeds problemen ervaren, neemt u dan contact op met de Bridgemate en Bridge-It helpdesk.