Over Bridge Systems

Uitvinder van het Bridgemate draadloos scoresysteem

 

Over ons

Bridge Systems BV is gevestigd in Rijswijk en is een wereldwijd toonaangevende leverancier van draadloze scoreoplossingen voor bridgeclubs, bridgetoernooien en nationale bridgebonden, en levert tevens aan de Wereld Bridge Federatie en andere continentale bridge-organisaties. Onze innovatieve en betrouwbare score-oplossingen stellen bridgeclubs en toernooien in staat hun evenementen efficiënter en met minder inspanning te organiseren en resulteren in aangenamere wedstrijden voor hun spelers.

Geschiedenis van Bridge Systems
Bridge Systems werd opgericht in 1999 en had zijn hoofdkantoor in Rotterdam, het logistieke centrum van Nederland en de belangrijkste haven naar Europa. Het scoresysteem van de eerste generatie Bridgemate werd in de zomer van 2000 in Nederland geïntroduceerd en won snel aan populariteit. Als revolutionair product waren clubs enthousiast over deze nieuwe manier van scoren en binnen de eerste 18 maanden omarmden bijna 200 clubs de Bridgemate technologie in Nederland. De jaren daarna vertoonden een enorme groei en in 2004 werd de 500e club die Bridgemate gebruikte verwelkomd in Nederland.


In 2005 werd de eerste volledige draadloze versie van de Bridgemate uitgebracht en dit model werd in veel Europese landen geïntroduceerd, evenals op andere continenten zoals Amerika en Australië. Een wereldwijd netwerk van distributeurs werd opgezet waarmee de Bridgemate producten in alle belangrijke bridgelanden beschikbaar werd en gebruikers lokaal ondersteuning kregen bij het gebruik van de Bridgemate. Een nieuwe milestone werd bereikt in ditzelfde jaar toen de Europese Bridge Liga en de Wereld Bridge Federatie samen het Bridgemate Pro scoresysteem omarmden om alle officiële Europese en wereldkampioenschappen met Bridgemate te scoren. Sindsdien is Bridgemate een betrouwbare partner voor deze organisaties en Bridgemate is nu het officiële scoresysteem van zowel de EBL als de WBF. Na het succes op 's werelds hoogste bridge niveau, hebben veel nationale bridgebonden Bridgemate overgenomen en scoren hun kampioenschappen succesvol met deze technologie.

Begin 2010 werd de Bridgemate II geïntroduceerd als een compleet herontwerp van het Bridgemate Pro-systeem. De Bridgemate II werd onmiddellijk een succes en veel nieuwe gebruikers werden over de hele wereld verwelkomd, evenals bestaande gebruikers die een upgrade van de Bridgemate Pro naar het Bridgemate II-systeem uitvoerden. Sindsdien zijn zowel Bridgemate II als Bridgemate Pro verkrijgbaar, die de keuze biedt tussen een hoogwaardig product en een meer economische oplossing.

Heden wordt de Bridgemate gebruikt door meer dan 6000 clubs in 65+ landen op alle continenten van de wereld. Vijftig bridgebonden hebben het Bridgemate systeem in gebruik en ongeveer een half miljoen bridgespelers genieten op regelmatige basis van de voordelen en gebruiksvriendelijkheid van de Bridgemate. Voortbouwend op dit succes is Bridge Systems sterk toegewijd aan zijn toegewijde groep gebruikers en blijft het nieuwe producten ontwikkelen om ervoor te zorgen dat Bridgemate de best mogelijke gebruikerservaring levert aan de bridgetafel en daarbuiten.