Bridgemate Pager

De nieuwste toevoeging voor wedstrijdleiders

Met de Bridgemate Pager is het mogelijk om wedstrijdleideroproepen direct te ontvangen zodra ze verzonden zijn met één simpele druk op de Bridgemate II. De pager brengt rust in de speelgelegenheid en u kunt snel en gemakkelijk zien aan welke tafel u wordt geroepen als wedstrijdleider.

De pager helpt de wedstrijdleider sneller te arriveren bij de relevante tafel en om alle spelers gelukkig te houden aangezien ze niet worden afgeleid door elke wedstrijdleideroproep.

De Bridgemate Pager

Het Bridgemate Pager systeem werkt volledige op locatie, er is geen internet of extra software benodigd. De Bridgemate Pager heeft zijn eigen USB-zender, die de gebruiker in de USB-poort van de computer plaatst waar Bridgemate Control Software op draait. Elke wedstrijdleider krijgt een eigen pager om wedstrijdleideroproepen te ontvangen. Er zijn 2 verschillende Bridgemate Pagers: een pols pager en een pocket pager. De verschillen staan op deze pagina. Als een tafel de wedstrijdleider nodig heeft, is het niet meer nodig om op te staan en te roepen om aandacht  – alles gebeurt zonder dat ander spelers er iets van merken.

Voordelen van de Bridgemate pager

  • De wedstrijdleider kan in stilte worden geroepen met een simpele druk op de knop op de Bridgemate II.
  • Spelers kunnen zonder schaamte de wedstrijdleider erbij roepen zonder door de gehele speelzaal er op aangekeken worden.
  • Rust in de speelzaal wordt niet verstoord wanneer de wedstrijdleider opgeroepen wordt.
  • Ook als de wedstrijdleider even niet in de speelzaal aanwezig is, kan hij toch opgeroepen worden.
  • De wedstrijdleider hoeft niet te zoeken naar de juiste tafel; tafelnummer en lijn worden getoond op de pager.
  • Pagers kunnen worden ingesteld op bepaalde lijnen. Zo kunnen wedstrijdleiders op specifieke lijnen worden gezet.
  • Er is geen internet verbinding nodig voor de pager om te werken.

Zo werkt het

De wedstrijdleiding zet de zitting op zoals gebruikelijk, plaatst de zender in de USB-poort van de computer en de zitting kan beginnen. Als een speler de wedstrijdleider nodig heeft, drukt deze op een knop op de Bridgemate II om de wedstrijdleider te roepen. Bridgemate Control Software handelt de oproep af en stuurt een bericht naar de pager(s). Dit gebeurt allemaal binnen enkele secondes, zo is er geen vertraging. Het systeem is flexibel in te stellen zodat een wedstrijdleider specifiek aan bepaalde lijnen kan worden toegewezen.

Pols pagerLicht & oplaadbaar, gedragen om de pols

Een horloge waarmee wedstrijdleideroproepen ontvangen worden.

Deze pager kan om de pols worden gedragen, net als een regulier horloge. De gebruiker heeft de voordelen van een gewoon horloge, de tijd bij de hand. De gebruiker kan kiezen of de pager moet trillen en/of een geluid moet afspelen als er een wedstrijdleidersoproep binnenkomt. Als gebruiker mist u nooit een oproep aangezien u de pager om uw pols heeft. De pager werkt op een oplaadbare ingebouwde batterij, een oplader wordt geleverd bij elke pager.

Pocket pagerGroot scherm, grote knoppen

Past in uw broekzak of aan uw riem.

De pocket pager komt met een houder, zodat hij aan uw riem kan worden vastgemaakt of zoals de naam suggereert in uw broekzak. De gebruiker kan kiezen of de pager trilt en/of een geluid afspeelt als er een wedstrijdleideroproep binnenkomt. Het scherm van de pocket pager is groter dan van de pols pager, net zoals het letterype en de knoppen. De pocket pager werkt op een AAA batterij, dus als de pager leeg is, vervangt u de batterij en de pager werkt direct weer.

Meer informatie

Voor meer informatie lees

de Bridgemate pager handleiding

Bridgemate pager handleiding ›

Prijzen

Voor alle prijzen of een offerte

kunt u op onze prijzenpagina terecht.

Prijzen ›

Bestel Online

Bestel de Bridgemate pager eenvoudig online via de bestelpagina.

Bestellen ›