Voordelen van Bridge-It

Alle voordelen van Bridge-It op een rij.

De voordelen van Bridge-It op een rijtje

1. Modern programma gebouwd op de laatste technologie

Bridge-It 5 is een geheel nieuw ontwikkeld rekenprogramma en de opvolger van het populaire Bridge-It 4. Bridge-It 5 is gebouwd met de laatste programmeertalen en -technologie en biedt daarmee een solide fundament voor verdere toekomstige ontwikkelingen. Het programma zal in de komende jaren verder worden uitgebouwd met nieuwe mogelijkheden waarmee uw bridgeclub een nog betere dienstverlening wordt geboden.

2. Nederlands programma afgestemd op de Nederlandse bridgeclub

Bridge-It is speciaal voor de Nederlandse bridgeclub ontwikkeld.  Functionaliteiten voor parencompetitie met promoties/degradaties, clubreglementen, speelschema's, indelingsmethoden, etc zijn allemaal aanwezig en sluiten nauwgezet aan bij de gangbare praktijk van Nederlandse bridgeclubs.

3. Naadloze samenwerking met alle Bridgemate scoresystemen

Het Bridge-It programma werkt nauw samen met alle bestaande Bridgemate scoresystemen. Zo worden alle functies direct ondersteund en verloopt de samenwerking tussen beiden vlekkeloos.

4. Maar ook geschikt voor handmatig score invoeren

Het Bridge-It programma kan ook zonder Bridgemates gebruikt worden waarbij de scores dan handmatig in een intuïtieve scorekaart ingevoerd worden. U heeft dezelfde rapportage mogelijkheden als wanneer u gebruik maakt van de Bridgemates.

5. Volledige ondersteuning van alle soorten clubcompetities

Competities in Bridge-It kunnen eenvoudig worden aangemaakt en u kunt in zoveel lijnen spelen als u wilt. Zittingen worden automatisch verwerkt in de competitie en promoties en degradaties kunnen automatisch worden afgehandeld na afloop van de competitieronde. Stel uw clubreglementen in voor het spelen in een andere lijn, afwezige paren en invallers.

6. Uitgebreide overzichten van scores, uitslagen, standen, persoonlijke overzichten en meer

Verschillende overzichten kunnen afgedrukt worden of geheel automatisch via e-mail naar de spelers worden verstuurd. HIermee ontvangen spelers hun persoonlijke overzichten, zittingenuitslagen, frequentiestaten en competitiestanden snel na afloop in een modern vormgegeven e-mail.

7. Publiceer uw zittingen in de Bridgemate app

Wanneer u gebruik maakt van het Bridgemate II of Bridgemate Pro scoresysteem, kunt u uw zittingen ook eenvoudig in de Bridgemate app voor smartphones publiceren. Eenvoudig eenmalig in te stellen vanuit het Bridge-It rekenprogramma en vervolgens worden alle zittingen automatisch zichtbaar voor uw leden in de app.

8. Professionele ondersteuning

Bridge Systems biedt professionele ondersteuning aan de gebruikers van de Bridgemate en het Bridge-It rekenprogramma middels haar helpdesk. Hiermee bent u altijd verzekerd dat bij vragen of problemen u adequaat en in de kortst mogelijke tijd wordt geholpen.

 

Alle functies van Bridge-It

Lees hier alles wat u kan met het Bridge-It programma

Alle functies van Bridge-It ›

Rondleiding door Bridge-It 5

Een korte impressie van het Bridge-It 5 programma zodat u weet wat u kan verwachten.

Rondleiding door Bridge-It 5 ›

 

Prijzen van Bridge-It

Voor alle prijzen of een offerte kunt u op onze prijzen pagina terecht.

 Prijzen ›

Bestel Online

Online bestellen is snel geregeld u krijgt per email een bevestiging van uw bestelling.

Bestellen ›