Rondleiding door Bridge-It

Impressie van Bridge-It

Nieuwe menu structuur

Bridge-It 5 is geheel nieuw vormgegeven en dat ziet u direct in de menu stuctuur. De structuur is veel platter geworden en kan worden vergeleken met de huidige stijl van bijvoorbeeld Word.

U ziet boven aan de verschillende tabbladen staan. In bovenstand voorrbeeld is het zitting tabblad geselecteerd, mocht u iets willen doen met Schema's in het programma kiest u het tabblad Schema en dan veranderen de menu keuzes mee.

Nieuw speeloverzicht

Het speeloverzicht , ook wel zittingverkenner genoemd, is compleet nieuw vormgegeven in Bridge-It 5. U kan vanuit dit overzicht met één klik een nieuwe zitting of competitie maken. Ook kunt u snel wisselen tussen competities en open zittingen.

Nieuwe vormgeving

 Elk scherm is opnieuw vormgegeven in duidelijke kleuren met duidelijke knoppen. Hieronder een uitslag van een parenzitting, als u de uitslag wil printen drukt u rechtsboven op de blauwe printknop als u het scherm wil sluiten drukt u rechtsboven op de knop het met rode kruis. Ook ziet u in dit scherm in 1 oogopslag dat dit de uitslag van Lijn A is en dat Fatima en Wilmer gewonnen hebben met 60,8% in de A.

Gebruiksgemak

Hieronder ziet u het indelen van deelnemers in de A-lijn in een competitiezitting. U kan boven aan zien dat u bezig bent op het Deelnemers tabblad, u kan zelf kiezen in welke volgorde u de tabbladen doet. Zo kan het zijn dat u bijvoorbeeld nooit op het tabblad Lijnen komt, u heeft het ingesteld in de competitie en hoeft het niet aan te passen in de zitting.
Als u een zitting wijzigt komt u in exact hetzelfde scherm terecht en klikt u naar het tabblad waar u wil wijzigen, hierdoor zal u snel kunnen navigeren in het programma.

 

Voordelen van Bridge-it

Bekijk hier alle voordelen van het Bridge-It rekenprogramma.

Voordelen van Bridge-It ›

Alle functies van Bridge-It

Lees hier alles wat u kan met het Bridge-It programma

Alle functies van Bridge-It ›

Prijzen van Bridge-It

Voor alle prijzen of een offerte kunt u op onze prijzen pagina terecht.

 Prijzen ›

Bestel Online

Online bestellen is snel geregeld u krijgt per email een bevestiging van uw bestelling.

Bestellen ›