Ondersteuning

Informatie en ondersteuning voor Bridge-It

Nieuwste versie Bridge-It: 5.11.1

De nieuwste versie van Bridge-It is 5.11.1 (augustus 2023) en is beschikbaar voor gebruikers met een servicecontract.

Download de laatste versie ›

Handleiding Bridge-It

De handleiding kan gratis gedownload worden vanuit de support site. Download handleiding ›

Ondersteuning bij het gebruik

Houders van het servicecontract hebben recht op ondersteuning via de Bridgemate helpdesk.

Log in op uw klantpagina ›

 

Ondersteuning voor Bridge-It

Laatste versie Bridge-It en download informatie

De nieuwste versie van Bridge-It is versie 5.11.1. Deze versie is beschikbaar voor licentiehouders met een geldig en actief servicecontract en kan gedownload worden vanuit de klantpagina op de support site.

Systeemvereisten voor Bridge-It 5 en voorbereidingen voor installatie

Bridge-It werkt op PC’s waar Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 of Windows 11 of later op geïnstalleerd is. Op de computer moet het Microsoft .Net Framework 4.7.1 geïnstalleerd zijn. Dit is te verkrijgen via Windows Update. Op Windows 8 kan Bridge-It niet worden geïnstalleerd. Windows 7 bevat niet altijd de nodige ondersteunende componenten en het wordt aanbevolen om Windows 7 niet te gebruiken.

Bridge-It heeft geen bijzondere hardware-eisen dan die door het Windows besturingssysteem gesteld worden. Voor een goede werking van het programma heeft u minimaal een dual core processor met een snelheid van 1,8 Ghz en 4GB geheugen nodig. Wij adviseren een  2,1 Ghz quad-core processor met 8GB geheugen voor een vlotte werking. Bridge-It vereist minimaal een schermresolutie van 1366*720 (bij 100% vergroting).

Het is handig om meerdere USB poorten op uw computer/laptop te hebben: minimaal 3 voor printer, muis en basisstation.

Voor een goede voorbereiding op het installeren van Bridge-It versie 5, download het informatiedocument over installatie Bridge-It 5.

Handleidingen

De handleiding van Bridge-It is digitaal beschikbaar als PDF document en kan gedownload worden van de download pagina op de Bridgemate support site. U vindt de handleiding in de "Downloads" sectie. Mocht u een papieren versie benodigd zijn, dan kunt u deze bestellen via de bestelpagina.

Ondersteuning via de helpdesk

Gebruikers met een actief en geldig servicecontract hebben recht op ondersteuning van de Bridgemate & Bridge-It helpdesk. Log in op uw klantpagina op de Bridgemate support site en kies voor "Vragen stellen" voor het indienen van uw supportverzoeken.

Gebruikersforum

In het Bridgemate & Bridge-It gebruikersforum kunt u vragen aan medegebruikers van het Bridge-It programma stellen. Dit is een publiek forum en hiervoor is geen servicecontract vereist.

Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen over het Bridge-It rekenprogramma kunt u op deze pagina lezen.