Bridgemate app

Veelgestelde vragen voor clubs

Bridgemate app - club en WL FAQ


Kunnen spelers in de app scores zien van spellen die ze nog niet gespeeld hebben?

Nee, dat is niet mogelijk. Spelers krijgen tijdens de zitting alleen de scores te zien op spellen die ze zelf al gespeeld hebben.

Kan ik verhinderen dat spelers tijdens het spelen steeds op de app kijken?

De club kan de Bridgemate app zodanig instellen dat tijdens de zitting er geen scores getoond worden. Pas nadat de zitting voltooid is, worden alle scores dan zichtbaar. Eventueel kan ook ingesteld worden dat scores pas zichtbaar worden na afloop van elke ronde. Tijdens het spelen in een ronde worden er dan geen nieuwe scores getoond. Aangeraden wordt om het gidsbriefje wel altijd zichtbaar te houden zodat spelers hiermee kunnen zien naar welke tafel ze moeten.

Waar vind ik de verificatiecode die nodig is voor Bridgemate Controle Software (BCS)?

Log in op uw Bridgemate club account en ga naar de Bridgemate App. Kies daarna "App instellingen". Onderaan de pagina vindt u de verificatiecode. 

BCS geeft aan dat de verbinding met de Bridgemate app server is mislukt.

Zorg ervoor dat uw computer verbonden is met internet en dat er geen firewall is die het uitgaande internetverkeer blokkeert. Controleer of u uw toegewezen Bridgemate app clubummer en verificatiecode correct hebt ingevuld.

Hoe verwijder ik zittingen uit de Bridgemate app?

Log in op uw Bridgemate club account en ga naar de Bridgemate App. Kies daarna "Zittingen". U kunt hier zittingen verwijderen uit de Bridgemate app. Verwijderen kan niet ongedaan worden gemaakt.

Hoe voeg ik wedstrijdleiders toe en hoe verwijder ik ze?

Log in op uw Bridgemate club account en ga naar de Bridgemate App. Kies daarna "Aangemelde leden". U kunt wedstrijdleiders aangeven met het behulp van de checkbox. Als u een speler als wedstrijdleider aanmerkt, vergeet dan niet te kiezen of deze WL-oproepen dient te ontvangen.

Kan een wedstrijdleider aangeven dat hij geen WL-oproepen meer wil ontvangen?

Clubs kunnen wedstrijdleiders verwijderen uit de aangemelde leden of er voor kiezen om WL-oproepen in datzelfde scherm uit te schakelen. Een wedstrijdleider kan ook meldingen op hun telefoon uitschakelen voor de Bridgemate app. Op deze pagina's voor Android of Apple iPhone (iOS) wordt uitgelegd hoe u dat kunt doen (pagina's zijn in het Engels).

Ik krijg geen melding op mijn telefoon wanneer een WL oproep wordt gedaan. Hoe kan dat?

Zorg ervoor dat uw telefoon internet heeft, dat u geregistreerd staat als wedstrijdleider en dat uw telefoon meldingen toestaat van de Bridgemate app. Zorg ook dat het geluid of trilfunctie aan staat en dat de modus "niet storen" is uitgeschakeld.

Hoe activeer ik het invoeren van scores via de Bridgemate app?

Zie artikel Score-invoer op de Bridgemate app configureren voor meer informatie hoe uw clubcomputer en Bridgemate club account in te stellen. In het artikel Score-invoer via de Bridgemate app wordt de procedure van het score invoeren zelf uitgelegd.