Bridgemate app

Mogelijkheden

De Bridgemate app is een persoonlijke toevoeging voor uw bestaande Bridgemate Pro of Bridgemate II systeem. Door de app te gebruiken tijdens of direct na het bridgen te gebruiken kunt u uw persoonlijke scores zien, uw gidsbriefje raadplegen, de actuele stand bekijken of de scores met spelverdelingen bekijken van de spellen die u zojuist heeft gespeeld. De Bridgemate app kan ook gebruikt worden om scores op in te voeren. Wedstrijdleiders kunnen de zitting in de app volgen en wedstrijdleideroproepen ontvangen, ongeacht of ze meespelen.

 

 

Persoonlijk score overzicht

Bekijk live de scores die op de Bridgemate zijn ingevoerd. Uitkomstkaarten worden ook getoond en percentages of imps worden continu bijgewerkt.

 

 

 

Stand

De tussenstand wordt regelmatig bijgewerkt gedurende de zitting. Zodra de zitting is afgelopen, wordt de eindstand getoond.

 

 

Scores van uw tegenstanders

Bekijk de resultaten van uw tegenstanders op de spellen die u heeft gespeeld. Een volledig overzicht van contracten met uitkomstkaarten wordt weergegeven.

 

 

Spelverdelingen

Als er spelverdelingen beschikbaar zijn in het Bridgemate systeem, worden deze getoond in de Bridgemate app. Een overzicht van maakbare contracten gebaseerd op double-dummy analyse wordt ook getoond.

 

 

Analyseer uw spel

Speel uw spel opnieuw en analyseer de beste speelwijze gebruik makend van de in-app analyser. Door gebruik te maken van double-dummy analyse toont de app hoe elke kaart die u speelt uw resultaat zal beïnvloeden.

 

Klik hier voor een voorbeeld (in het engels) van de double dummy analyse in de Bridgemate app. Voorbeeld geleverd door The Bidding Box, Pinecrest, Florida.

 

 

Gidsbriefje

Met de Bridgemate app is uw persoonlijke gidsbriefje altijd beschikbaar tijdens de zitting. U kunt zien welke tegenstanders u  ontmoet en aan welke tafel u speelt. Tevens kunt u ook zien of u een stilzit heeft.

 

 

Scores invoeren

Gebruik de Bridgemate app om scores in te voeren. De Bridgemate app kan gebruikt worden in plaats van Bridgemates maar kan ook gecombineerd worden met Bridgemates in een ziting. Het gebruik van de Bridgemate app om scores in te voeren is ideaal wanneer u niet over genoeg Bridgemates beschikt of wanneer u op verschillende locaties tegelijkertijd speelt. 

Lees meer over het invoeren van scores op de Bridgemate app

 

 

Wedstrijdleider functies

Het gebruik van de Bridgemate app helpt de wedstrijdleider om de zitting te monitoren. Ook kan de wedstrijdleider oproepen ontvangen in de Bridgemate app met een notificatie. Daarnaast kan de wedstrijdleider alle spellen bekijken (alleen voor niet-meespelende WL) alsook de standen en posities van spelers gedurende het evenement.

 

Voor meer informatie over de wedstrijdleiderfuncties bekijk hoofdstuk 4 van de Bridgemate app handleiding voor clubs. Klik hier om te downloaden.

Voor spelers

Lees hoe u de Bridgemate app

installeert op uw smartphone.

Lees meer ›

Voor clubs en WL

Lees hier over hoe u een Bridgemate app account aanmaakt voor uw club.

Lees meer ›

Support en FAQ

Krijg support en vind

antwoorden op uw vragen.

  Lees meer ›