Bridgemate app

Informatie voor spelers

 

De onmisbare partner voor uw bridge zitting

De Bridgemate app biedt bridgers een geheel nieuwe ervaring, zowel tijdens als direct na het spelen. Download de app vandaag nog en maak uw spel fascinerender dan ooit te voren.

 

Voordat u begint

Controleer voordat u begint of aan onderstaande voorwaarden zijn voldaan.

1. iOS of Android smartphone

 

IOS: De Bridgemate app vereist een iPhone/iPod/iPad met iOS 10 of hoger

Android: De Bridgemate app vereist een smartphone met Android 5.0 of hoger.

2. Uw club gebruikt Bridgemate Pro of Bridgemate II


De Bridgemate app krijgt de informatie vanuit de Bridgemates. Daarom dient uw club het Bridgemate Pro of Bridgemate II scoresysteem gebruiken.

3. De Bridgemate app is geactiveerd door uw club


Uw club moet de Bridgemate app geactiveerd hebben en de data uploaden naar de Bridgemate app. Vraag bij uw club na of dat gebeurt.

 

De app installeren

Het installeren van de app is net zo simpel als elke andere app op uw smartphone. Bezoek de app store op uw mobiele telefoon en zoek op 'Bridgemate'. U herkent de Bridgemate app aan dit logo:

Klik op de onderstaande app store pictogrammen om direct naar de Bridgemate app pagina in de app stores te gaan.

   

Nadat u de app heeft geïnstalleerd, start u deze vanaf uw smartphone en begint u met het maken van een account en registreert u zich bij de clubs waar u speelt. Raadpleeg de Bridgemate app handleiding voor spelers voor meer informatie.

 

Kosten

Het abonnement op de Bridgemate app is de eerste zes maanden gratis na het aanmaken van een account in de Bridgemate app. Na deze periode van zes maanden kunt u uw abonnement verlengen voor een periode van een of twee jaar. De kosten van een eenjarig abonnement zijn € 3,99 en voor een 2 jarig abonnement zijn € 6,99 (bedragen kunnen afwijken afhankelijk van de gebruikte appstore). Betaling gebeurt via de app store op uw smartphone. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment verlengen of opnieuw activeren. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor periodes waarin u er voor koos om geen abonnement te hebben. Een abonnement wordt niet automatisch verlengd en u bent vrij om te kiezen om uw abonnement niet te verlengen nadat het is verlopen.

Hulp nodig?

Het installeren en configureren van de Bridgemate app is uiterst eenvoudig en duurt slechts een minuut of twee. Om alles te weten te komen over de Bridgemate app, raadpleeg dan de Bridgemate app handleiding voor spelers. Mocht u vragen hebben die niet beantwoord worden in de handleiding probeer dan het volgende:

Veelgestelde vragen (FAQ)

Een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden helpen u mogelijk.
Ga naar de FAQ voor spelers ›

Bridgemate support center

Verschillende aspecten van de app zijn tot in detail uitgelegd in artikelen in het support center.
Ga naar het support center ›

Contact

Als u nog steeds vragen heeft neem dan contact met ons op.
Ga naar de contact pagina ›