Bridgemate app

Informatie voor clubs

 

Upload uw zittingen naar de Bridgemate app

De Bridgemate app biedt uw spelers live updates voor de persoonlijke scorekaart, de tussenstand en de scores van andere spelers op een spel. Als club beslist u welke informatie beschikbaar is tijdens de ziting en welke informatie pas beschikbaar wordt na afloop. Zet de Bridgemate app vandaag nog aan en biedt uw spelers een geheel nieuwe ervaring. Clubs kunnen ook wedstrijdleiders toewijzen, welke de voortgang van de zitting kunnen volgen en WL-oproepen kunnen ontvangen op hun telefoon.

 

Voordat u begint

Voordat uw club zittingen in de Bridgemate app kan publiceren, moet u controleren of aan de volgende voorwaarden is voldaan.

1. Nieuwste versie van Bridgemate Control Software geïnstalleerd


Minimaal versie 3.8.21 van Bridgemate Control Software geinstalleerd op de computer. Wij adviseren minimaal versie 3.9.5. Controleer of u de laatste versie heeft op de Downloads pagina.

2. Een stabiele snelle internet verbinding is beschikbaar op de club.


Omdat de clubcomputer continu data verstuurt naar de Bridgemate app server is een betrouwbare snelle internet verbinding essentieel.

3. Spelers worden geïdentificeerd door unieke spelernummers.
 

Een uniek spelernummer voor elke speler is benodigd voor het identificeren van spelers binnen uw club. Zonder deze nummers kan de app de relevantie informatie niet koppelen aan een specifieke speler.
 

 

 

Procedure

Als aan alle voorwaarden is voldaan, kost het slechts enkele minuten om de Bridgemate app te activeren voor uw club. In het kort zijn dit de stappen die u moet nemen.

1. Activeer uw Bridgemate app club account

Log hier in met het klant- en servicenummer van uw club. Klik op Bridgemate app, lees de voorwaarden en activeer het gebruik van de Bridgemate app via deze pagina. Mocht u een foutmelding krijgen of het klant- en servicenummer van uw club niet weten, neem dan contact met ons op.

2. Stel het app gedrag in Controleer de gegevens die reeds zijn ingevuld en geef aan welke gegevens u wilt tonen in de app.
3. Configureer de app instellingen in Bridgemate Control Software

Stel de Bridgemate club account code in Bridgemate Control Software in om uw club de gegevens te laten uploaden.

4. Upload uw zittingen naar de Bridgemate app

Uploads naar de Bridgemate app starten nu automatisch bij elke nieuwe zitting wat u start. U kunt zittingen uit het verleden handmatig uploaden.

De Bridgemate app handleiding voor clubs legt gedetailleerd uit hoe u bovenstaande stappen kunt uitvoeren.

 

Kosten voor gebruik

Clubs kunnen gratis de Bridgemate app activeren en er zijn geen kosten verbonden aan het publiceren van zittingen in de Bridgemate app.

Verwerken van scores ingevoerd op de Bridgemate app

Wanneer u de Bridgemate app gebruikt om scores in te voeren, bent u tegoed (credits) benodigd om deze scores in Bridgemate Control Software te verwerken en de resultaten te berekenen. Voor elke score ingevoerd op de Bridgemate is één credit benodigd. Credits kunnen bij Bridge Systems worden aangeschaft. Zie de prijzen pagina voor meer informatie over de kosten van credits.

 

Hulp nodig?

Het activeren van een Bridgemate club account en het instellen van het gedrag van de Bridgemate app voor uw club is eenvoudig. Raadpleeg de Bridgemate app handleiding voor clubs voor meer informatie over het activeren en instellen. Mocht u nog vragen of ondersteuning nodig hebben, bezoek onderstaande pagina's voor meer informatie of neem contact met ons op als uw vraag niet beantwoord is.

 

Veelgestelde vragen (FAQ)

Een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden helpen u mogelijk.
Ga naar de FAQ voor clubs ›

Bridgemate support center

Verschillende aspecten van de app zijn tot in detail uitgelegd in artikelen in het support center.
Ga naar het support center ›

Contact

Als u nog steeds vragen heeft neem dan contact met ons op.
Ga naar de contact pagina ›