Bridgemate scores kunnen niet verwerkt
worden na Windows Update

14 november 2019

Bridgemate scores kunnen niet verwerkt worden

in Bridge-It 5 na Windows Update

Sinds 12 november 2019 rolt Microsoft een nieuwe update uit voor Windows 7, 8.1 en 10. Nadat deze update is doorgevoerd, kan het Bridge-It 5 rekenprogramma niet meer de scores van Bridgemate Pro en Bridgemate II verwerken. De scores worden correct geregistreerd door het Bridgemate systeem, maar doordat de Windows Update een essentieel stuurprogramma van het rekenprogramma heeft beschadigd, kan het rekenprogramma de scores niet meer inlezen en verwerken.

Alleen de uitvoeringen van Bridge-It 5 zijn hierdoor getroffen. Bridge-It 4 zal wel correct blijven functioneren na deze Windows Update.

Oplossing

Microsoft heeft een oplossing aangekondigd voor deze bug in de eerstvolgende Windows update die gepland staat voor 9 december 2019. Inmiddels is er een tussentijdse oplossing voorhanden welke het probleem doet verhelpen. Deze oplossing staat beschreven in het document Rekenprogramma kan geen scores meer verwerken na Microsoft Windows Update (November 2019). Download dit PDF document voor een stap voor stap beschrijving hoe het probleem te verhelpen.

Mocht u na het doornemen van de stappen in dit document nog steeds problemen ervaren, neemt u dan contact op met de Bridgemate en Bridge-It helpdesk.