Bridgemate Pro

De standaard in scoreverwerking

De Bridgemate is de nieuwe standaard om scores te verwerken en de uitslag van uw zitting te berekenen. De Bridgemate is een klein electronisch apparaatje waarop door de paren de resultaten van de door hun gespeelde spellen worden ingevoerd. Zodra het spelresultaat is ingevoerd, wordt het meteen middels draadloze communicatie naar de computer doorgestuurd waar het wordt verwerkt door het rekenprogramma Bridge-It of het NBB-Rekenprogramma. Nadat het laatste spel is ingevoerd, is meteen de uitslag bekend. Het bespaart de wedstrijdleider veel tijd en moeite om tijdens en na de zitting de scores handmatig in te voeren. Bewerkelijke scorekaarten en/of scankaarten zijn niet meer nodig. Omdat de Bridgemate ook het overzicht van eerdere resultaten op het spel geeft, bent u ook geen reizende scorekaarten voor de spellen meer nodig.

Snel en eenvoudig scores invoeren

De Bridgemate heeft een groot en overzichtelijk toetsenbord waarop elke toets een eigen functie heeft. Verwarring over welke toets te gebruiken zal daardoor niet ontstaan. Het beelscherm geeft met grote en duidelijke letters weer wat er van de gebruiker gevraagd wordt. Al na enkele spellen ingevoerd te hebben, zullen de spelers aan deze nieuwe methode gewend zijn.

Uitgebreide controles maken foutieve invoer bijna onmogelijk

De Bridgemate maakt gebruik van zittingspecifieke informatie. Door deze informatie is de Bridgemate in staat om foutieve invoer te herkennen. Een fout spel- of paarnummer wordt gesignaleerd en niet als invoer geaccepteerd. Waar spelers op de scorekaart nog wel eens de score bij een ander paar willen opschrijven, is dat bij de Bridgemate onmogelijk. Ook wanneer paren gedraaid zitten, signaleert de Bridgemate dit door een melding op het scherm. De score wordt uiteraard wel opgenomen en door het rekenprogramma op de juiste manier verwerkt. Met andere woorden, de Bridgemate controleert de gebruiker en zorgt ervoor dat de invoer soepel en correct verloopt.

Duidelijke overzichten van eerdere resultaten

Nadat het spelresultaat is ingevoerd, gecontroleerd en doorgestuurd naar de computer, mogen de paren zien wat de andere paren gespeeld hebben op het zojuiste gespeelde spel. De Bridgemate laat de eerdere resultaten in aflopende volgorde van hoog naar laag zien zodat u snel en eenvoudig ziet wat de best behaalde score en slechtst behaalde score is geweest. Indien u top-integraal speelt, kunt u zelf dit van de andere lijnen zien!

Speciale mogelijkheden voor de wedstrijdleider

Voor de wedstrijdleider bezit de Bridgemate een speciaal menu. Met dit menu kunnen arbitrale scores opgegeven worden, de ingevoerde scores bekeken worden enzovoorts. Dit menu zorgt ervoor dat de wedstrijdleider alle controle behoudt over de behaalde scores. De Bridgemate blijft een hulpmiddel en beperkt de wedstrijdleider niet in zijn/haar activiteiten.

De hoogste betrouwbaarheid als minimale eis

De Bridgemate zorgt er voor dat de scores meteen na het invoeren draadloos worden doorgestuurd naar de computer. Daar worden ze meteen veilig opgeslagen. Ook al mocht de Bridgemate beschadigd worden, de scores zijn reeds overgebracht naar de computer. En mocht de computer onverhoopt niet meer correct functioneren, dan nog bent u geen scores kwijt. De scores worden in totaal op vier plaatsen opgeslagen waaronder op twee plaatsen in het Bridgemate scorsysteem. Indien de scores verloren zijn op de computer, dan kunt u ze altijd nog weer uit de Bridgemate halen. Dit is belangrijk, want de scores mogen uiteraard niet verloren gaan.

De sterke punten van de Bridgemate

  • De Bridgemate is speciaal voor de Nederlandse bridger ontwikkeld. Duidelijke omschrijvingen op het toetsenbord en het beeldscherm zorgen ervoor dat de invoer begrijpelijk en eenvoudig is voor elke bridger.
  • Tijdens het invoeren van de spelresultaten wordt voortdurend de correctheid van de invoer gecontroleerd. Tezamen met de informatie die de Bridgemate aan de gebruiker doorgeeft wordt zo de kans op het maken van fouten geminimaliseerd.
  • Veel extra mogelijkheden zoals het bekijken van overzichten en speciale functies voor de wedstrijdleider.
  • De Bridgemate is een robuust en stevig apparaat dat 100% fraudebestendig is. Resultaten van andere paren kunnen pas bekeken worden als het spel gespeeld is.
  • De Bridgemate kan eenvoudig worden uitgebreid met nieuwe functionaliteit zonder dat u daarvoor een nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen. Dit betekent dat u van veel toekomstige vernieuwingen kunt profiteren.
  • En natuurlijk een razendsnelle en foutloze uitslag na afloop van de zitting. Zodra het laatste spel gespeeld is, zijn alle scores naar de computer overgebracht en is het slechts een kwestie van seconden tot het bekend maken van de uitslag!

Wilt u nog meer details?