Bridgemate II

De nieuwe generatie Bridgemate

De Bridgemate II is een geheel nieuwe generatie Bridgemate en de opvolger van de huidige en populaire Bridgemate Pro. Ontwikkeld op een fundament van meer dan tien jaar ervaring is de Bridgemate II in alle opzichten een grote stap voorwaarts. Een modern apparaat met meer gemak voor de gebruiker en wat het plezier in bridge verder vergroot. De Bridgemate II is een excellente compagnon voor elke bridgeclub.

In de basis bevat Bridgemate II dezelfde producteigenschappen als de Bridgemate Pro. Een degelijk en betrouwbaar apparaat waarmee scores snel, eenvoudig en gecontroleerd kunnen worden ingevoerd. Uitgebreide mogelijkheden voor de wedstrijdleider middels het wedstrijdleidermenu zijn ook in de Bridgemate II aanwezig. Maar de Bridgemate II biedt u veel meer.


Belangrijkste eigenschappen van de Bridgemate II

  • Een modern en ergonomisch ontwerp wat uitstekend past op elke bridgetafel. Een lichter en kleiner apparaat dan de Bridgemate Pro, wat opslag en vervoer vereenvoudigt.
  • Oude vertrouwde grote toetsen voor eenvoudig gebruikersgemak voor oud en jong. Vier extra toetsen zijn toegevoegd voor allerlei extra functionaliteiten.
  • Groot beeldscherm. Drie keer zo groot als het Bridgemate Pro beeldscherm. Grote letters zorgen voor duidelijk leesbare teksten.
  • Een intuitieve methode voor de invoer van spelgegevens zorgt ervoor dat slechts een minimum aantal handelingen benodigd is. Alle invoer wordt ingegeven op één scherm in plaats van twee schermen.
  • Zeer energiezuinig. Bridgemate II werkt op twee AA batterijen en kan tot 500 zittingen functioneren op één set batterijen.
  • Eenvoudig in onderhoud. De voorkant is in een oogwenk afneembaar zonder speciale gereedschappen, wat schoonmaak van het apparaat vereenvoudigt.
  • Nieuwe en innovatieve functionaliteit die een extra dimensie geven aan het gebruik van het Bridgemate scoresysteem op uw vereniging.

Meer infomatie over de Bridgemate II