Bridgemate app

Al uw persoonlijke scores en uitslagen op uw smartphone

De Bridgemate® App is uw persoonlijke gids op uw smartphone tijdens het bridgen. Met de Bridgemate app heeft u altijd uw meest actuele en gepersonaliseerde gidsbriefje bij de hand, kunt u uw eigen spelresultaten terugzien, eventuele tussenstanden en eindbestanden bekijken, maar ook kunt u zien wat andere spelers op de spellen hebben gedaan, eventuele spelverdelingen opvragen en zelfs uw eigen spel nog eens naspelen om te zien wat nu de beste speelwijze geweest zou zijn. Naarmate de zitting vordert worden de percentages telkens up-to-date bijgewerkt en eventuele tussenstanden worden geactualiseerd. Zodra de zitting is afgelopen heeft u meteen de eindstand op uw mobiele telefoon en kunt u alle spellen nog eens op uw gemak terugkijken.

Voorwaarde voor het gebruik van de Bridgemate app is dat op de club het Bridgemate Pro of Bridgemate II scoresysteem in gebruik is, en dat de club het gebruik van de Bridgemate app in de club geactiveerd heeft en de zittinggegevens en scores uploadt naar de Bridgemate app. Als aan deze voorwaarde voldaan is, kunt u zich in de Bridgemate app aanmelden bij uw club, en krijgt u alle informatie live op uw smartphone te zien tijdens de zitting.

De Bridgemate app is op dit moment beschikbaar voor smartphones met het iOS (iPhone) en Android besturingssysteem. Het kan eventueel ook op een tablet met deze besturingssystemen geïnstalleerd worden.


   

De mogelijkheden van de Bridgemate app

Informatie voor clubs en wedstrijdleiders

Informatie voor spelers (app downloaden en installeren)